top of page

Contact

De beschikbaarheid van Villa Stockeu checken of online reserveren kan u via de button 'Check & reserveer' die u hierboven ziet. Voor alle andere vragen kan u dit contactformulier gebruiken.

Uw bericht is goed verzonden.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VILLA STOCKEU

Stockeu 31 (voordien 1B)
4970 Stavelot

België


info@villastockeu.be

Sabine Hendrickx

Tel:  +32 479 69 85 69

Locatie

Route

Op de E42 Verviers-Trier neemt U afrit 11 Stavelot – Waimes – Malmédy. Aan het grote ronde punt aan het eind van de afrit rijdt u naar rechts, richting Stavelot, waarna u onmiddellijk links moet volgen. Na enkele km neemt u links op het T-kruispunt richting Stavelot via de Route de Malmédy.

In Stavelot neemt u op de rotonde de tweede afslag, richting “Centre”, de Avenue des Démineurs die overgaat  in de Avenue Ferdinand Nicolay, met de Abdij aan de linkerzijde.  Na 330m slaat U linksaf naar beneden de kasseienstraat Rue de Châtelet in.  Volg deze weg gedurende 150m naar beneden tot de brug over de Amblève. Achter de brug schuin rechtsaf slaan, deze steile straat omhoog is Stockeu.  Na 500m klimmen ligt Villa Stockeu aan uw linkerzijde, te herkennen aan de smeedijzeren toegangspoort met rode bakstenen.

 

In het winterseizoen is plotse sneeuwval niet uitgesloten. In dat geval is het aangeraden de Rue Stockeu enkel met winterbanden op te rijden.


 

bottom of page